Ægte topkamp i 2. divsion mod Joker

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/1/1/1/bkkoege75.dk/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-sharing/includes/class-public.php on line 81

Så blev der dømt topkamp mod Joker i Grøndal Centret for 1. holdet.

Hvem havde troede dette skulle være en overskrift i den sidste kamp i denne halvsæson????

Ikke skribenten i hvert fald, men en ting må vi sige, det er fuldt fortjent, hvilket blev bevist endnu engang i topkampen mod Joker i Grøndals Centret.

Til kampen var holdet udstyret med Martin, Per LS, Jannik, Nicki, Joe og Henning og ca. 30-35 kugler af forskellige mærker og boringer.

Første serie blev som vanlig en indkøringsserie, hvilket indebar nogle tætte og spænende serier. Martin og Per kørte mod en sikker første serie indtil man ramte 7 rude, så kom der for begge spiller 2 stk. 2-10 splitter mens Joker temaet begge lavet dobbelt og vupti, så var den serie vendt til Jokers fordel!!!… Henning og Joe fandt ikke rigtig noget i deres første serie og måtte ligeledes se sig slået klart. Hos Jannik og Nicki var der til gengæld spænding, og med en velspillende Nicki i førertrøjen, så vandt de serien med 25 kegler og vi var dermed kommet rigtig skidt i gang med en 2-6 point tab.

Anden serie og baneskifte med lidt urolig på banerne, da scoresystemet ikke rigtig kunne finde ud af, at flytte spillerne korrekt mellem banerne. Men vi kom da i gang efter lidt snak frem og tilbage. Om det havde vækket os vides ikke for Joe og ikke mindst Henning samt Martin og Per fandt en helt ny rille med bid i. Martin og Per var kneben bagud efter de to først ruder, men med en 7 dækker af Per og en stabil sikker spillende Martin blev det til flotte 447 mod Joker team 2´s 410kegler, hvilket må siges, at være en dejlig sejr. Jannik og Nicki havde ligeledes fundet en god rille. Nicki fortsatte sit flotte spil med 210 og Jannik med 200 mod Jokers 369 kegler, så blev der sat yderligere 2 point på kontoen. Joe og Henning var komme en del bagud efter de første par rude, men Henning ville det anderledes, så han satte en strik spurt i gang og med en flot afslutning satte han en 248 serie på kontoen, hvilket også blev dagens højeste serie. Joe havde en smule at kæmpe med og måtte derfor nøjes med 184 og holdets 436 kegler ville normalt være mere end nok!!!! MEN nej, Jokers team 1 var på dagen særdeles godt kørende hele kampen og med 220 og 236 og dermed 456 kegler måtte Joe og Henning trække følehornene tilbage. Keglefaldet kunne Joker dog ikke gøre noget ved, så en flot serie endte med 6-2 til os og dermed 8-8. Flotte serier blev der som sagt lavet, Henning 248, Per 246, Nicki 210, Martin, 201, Jannik 200 og Joe 184. samlet 1289 mod Jokers 1235.

Tredje serie og lad os bare sige det med det samme vi vandt den 6-2. Ikke de store vilde serier, men med et stabilt og fokuseret spil træk vi stille og rolig fra i de fleste af kampene. Eneste point tab måtte Nicki og Jannik lide til Joker 1, som stadig med stor overbevisning braget derudaf også selvom Nicki fortsatte sit flotte spil med 205, så måtte de strække våben . MEN keglerne og 2 vundet kampe er nu engang 6-2 til og dermed 14-10 til os inden sidste og afgørende serie… Man kan vel stille og rolig sige, sæt og match bolden lå i vores hænder. Per med 207 og Nicki med 205 blev seriens highscore efterfuldt af Joe med 199. Seriekegle fald blev bekendende 1107 til og 1032 til Joker.

Fjerde serie og lad os berette fra venstre mod højre….. Martin og Per mod Joker 1, som var flyvende i højhastighedstempo, hvilket de åbenbart ikke havde tænk sig, at lave om på, for med 472 kegler, så hjalp vores 375 kegler ikke meget i den sammenhæng!! På midtbanen var den besat af Jannik og Nicki og med Nicki i fortsat flot spil og 195 på kontoen. Jannik til gengæld ønskede sig nok meget lang væk fra banerne for intet og absolut intet lykkedes for Jannik og med en bærepose fuld med splitter måtte Jannik nøjes med beskedende 122 kegler. Desværre måtte vi også se den kamp tabt, da vores serie kun kunne give 317 kegler og da joker 2 havde fået lidt mere ud af det med 361 ja, så lå alt på sidste banepar nemlig Joe og Henning. Lad os bare sige det sådan, at kampen var uhyggelig spændende frem til 8 rude, hvor kampen var helt lige og dermed kunne gå til begge sider. Desværre for os, så røg vi ind i et par misser mens Joker 3 samtidig kørte deres spare i hus. kampen tabes derfor også med 25 kegler og en sæt og match bold blev vekslet til en tabt kamp med 18-14 og kedelige 0-8 i sidste og afgørende serie……..!!!!!!! Vi lavet beskedende 1047 mod Jokers 1208…
Det kunne måske med udefra kommende, se ud som om, vi fik rigtige bøllebank i den serie, men det var rent faktisk ikke tilfældet, da to kampe var tæt frem til 6-7 rude, hvor nogle til fældige heldig striks blev sat på Jokers konto mens vi måtte kæmpe med spare spillet.

Vi var nok, som spiller lidt skuffet over indsatsen og den tabte kamp, specielt set i lyset af, at føre med 14-10 inden sidste serie. Vi kan dog også tag det med, at vi i en topkamp på udebane sagtens kunne matche udfordringen og mon ikke de 14 point skal vise sig, at være guld værd når vi når endestationen på sæsonen. Og en ting kan de ikke tag fra os, vi holder juleferie på 2. pladsen i 2. division og kan stadig selv afgøre om vi vil mere en bare ligge nr. 2 og det er da positivt.

Til kampen blev bedste spiller Nicki “Morgan” med 824 og Per med 811…

Næste kamp er den 04.01 – 2015 mod Old-Stars i Køge.

MAY THE FORCE BE WITH US ALL IN KØGE75ér